Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 г печериць

Популярні новини зараз
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста Гороскоп сьогодні 10 квітня: несподівані новини й конфлікти у четвер Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Показати ще

150 г вершкового масла

25 г борошна

250 г сметани

150 г твердого сиру

лимонний сік і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо скибочками шампіньйони і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо обсмажене на маслі борошно, перемішуємо і кладемо в формочки.

2. Заливаємо сумішшю з сметани, лимонного соку і солі. Зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисового пудингу на швидку руку.