Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Головне за 19 липня: замах на Фаріон, 10 пенсій за раз, блокування операцій ПриватБанку та глюк Windows Забули вказати – допомоги не чекайте: ПФУ нагадав про нюанс при оформленні субсидії ЗМІ пишуть, що Сергій Притула купив 3 квартири у Києві, збираючи донати на ЗСУ Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці
Показати ще

½ кг білокачанної капусти

½ ст. л. оцту

½ ст. л. цукру

½ ст. л. борошна

½ склянки води

1 ст. л. томатного пюре

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.

2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.

3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.