Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

½ кг білокачанної капусти

½ ст. л. оцту

½ ст. л. цукру

½ ст. л. борошна

½ склянки води

1 ст. л. томатного пюре

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.

2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.

3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.