Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг кальмарів

Популярні новини зараз
Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку І світло буде, і заплатимо менше: українцям підказали, як зменшити суми у платіжках Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням
Показати ще

2 морквини

3 головки цибулі

3 зубчики часнику

500 г сметани

1 ч. л. солі

4 ст. л. рослинного масла

перець за смаком

Приготування:

1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.

2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.