Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг кальмарів

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

2 морквини

3 головки цибулі

3 зубчики часнику

500 г сметани

1 ч. л. солі

4 ст. л. рослинного масла

перець за смаком

Приготування:

1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.

2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.