Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Популярні новини зараз
Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження
Перші снігопади: українців попередили про погоду
Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.