Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Без води, тепла та світла: українців попередили про тотальний блекаут Знущалися, били та знімали на телефон: в Одесі курсанта військової академії довели до самогубства Ухилянтів хочуть дістати через посольства: чи пошириться мобілізація за кордоном Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби
Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.