Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 17-23 листопада для всіх знаків Зодіаку: мовчання Скорпіонів, сварки Тельців та усамітнення Риб Пенсія зросте у кілька разів: трьом категоріям пенсіонерів підвищать виплати Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам Українцям виплатять компенсації за комунальні послуги: хто і скільки отримає
Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.