Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Пенсіонерів роздратують новим перерахунком: одним додадуть 2000 грн, а іншим – майже нічого Гороскоп на липень-2025: перевірка для Раків, момент істини Дів та інші випробування від ретроградного Нептуна Ще більше навантаження: в школах оновлять один із предметів ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.