Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Великдень 2019: найкрасивіші і найсмішніші картинки зі святом
Показати ще

250 г майонезу

200 г вершкового масла

1 яйце

1 склянка сахара

Приготування:

1. Для початку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Змащуємо деко для випічки вершковим маслом.

4. В м'ясорубці прокручуємо тісто ковбасками на долоню приблизно по 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.

5. Випікаємо печиво 15-20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога з пісочної крихтою.