Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

250 г майонезу

200 г вершкового масла

1 яйце

1 склянка сахара

Приготування:

1. Для початку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Змащуємо деко для випічки вершковим маслом.

4. В м'ясорубці прокручуємо тісто ковбасками на долоню приблизно по 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.

5. Випікаємо печиво 15-20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога з пісочної крихтою.