Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
Популярні новини зараз
Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів
Чоловіків за кордоном прирівнюють до ухилянтів: у "Резерв+" з'являється повідомлення про розшук
Студенти втратять право на відстрочку: новий законопроєкт позбавить багатьох лазівки
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Показати ще
300 г сметани
2 головки цибулі

Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю. Печінку очищаємо від плівки і нарізаємо брусочками.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Додаємо печінку, солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків.

4. Далі додаємо сметану і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з чорносливом.