Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше
Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще
300 г сметани
2 головки цибулі
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю. Печінку очищаємо від плівки і нарізаємо брусочками.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Додаємо печінку, солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків.
4. Далі додаємо сметану і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з чорносливом.