Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г твердого сиру

Популярні новини зараз
"Оленячий Місяць" 21 липня: чим небезпечний цей місяць у повні в Козерозі і як пережити період без проблем Тільки цього не вистачало: на Землю летить астероїд розміром із Ейфелеву вежу Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги
Показати ще

1 яйце

½ склянки борошна

½ склянки панірувальних сухарів

1 стакан рослинного масла

Приготування:

1. Розігріваємо олію до 170 градусів.

2. Сир нарізаємо смужками і гарненько занурюємо в борошні.

3. Потім занурюємо в яйці і панірувальних сухарях.

4. Далі обсмажуємо з обох сторін в олії до золотистого кольору, викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.

5. Подаємо окремо як закуску або з рисом, макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу на сметані, який сподобається кожному.