Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Чим менша пенсія, тим більше доплатять: кому з пенсіонерів пощастить у липні За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
Показати ще

50 г цибулі ріпчастої

25 мл рослинного масла

600 г яловичої вирізки

петрушка за смаком

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Злегка відбиваємо м'ясо, натираємо його сіллю і перцем, поливаємо олією і залишаємо на півгодини в мисці. Кладемо на сковороду з розігрітим вершковим маслом і підсмажуємо з обох боків до утворення підсмаженої кірочки, але щоб усередині антрекот залишався злегка сирим.

2. Вершкове масло змішуємо з цибулею, петрушкою і дрібкою перцю. Отримане масло розмазуємо по дну глибокої миски, кладемо в нього антрекот, накриваємо тарілкою і ставимо страву на водяну баню на 5-7 хвилин.

3. Поливають м'ясним соком зі сковороди і подаємо з картопляним пюре.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.