Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Українцям заборонять продавати та залишати у спадок квартири: кого це торкнеться Зима 2025−2026 в Україні: чи чекати аномального тепла, різких морозів і снігових сюрпризів - прогноз синоптиків Майже добу у темряві: українці можуть залишитися без світла на 22 години, - експерт Пенсіонерам почали надходити дві виплати на місяць
Показати ще

500 г капусти брокколі

700 мл білого соусу

листя естрагону за смаком

мускатний горіх за смаком

45 г сиру пармезану

50 г панірувальних сухарів

50 г вершкового масла

1 морквина

Приготування:

1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.

2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.

3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.