Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші ТЦК більше не підписуватимуть повістки: вводяться важливі зміни
Показати ще

500 г капусти брокколі

700 мл білого соусу

листя естрагону за смаком

мускатний горіх за смаком

45 г сиру пармезану

50 г панірувальних сухарів

50 г вершкового масла

1 морквина

Приготування:

1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.

2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.

3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.