Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

500 г капусти брокколі

700 мл білого соусу

листя естрагону за смаком

мускатний горіх за смаком

45 г сиру пармезану

50 г панірувальних сухарів

50 г вершкового масла

1 морквина

Приготування:

1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.

2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.

3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.