Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

200 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло Гороскоп на тиждень 30 червня-5 липня для всіх знаків Зодіаку: напад на Раків, таємниці Овнів та байдужість Риб "Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Показати ще

200 г вершкового масла

200 г цукру

5 яєць

110 г борошна

500 г вершкового сиру

10 г розпушувача

Приготування:

1. Кип'ятимо у великій каструлі воду.

2. Масло нарізаємо шматочками, шоколад ламаємо і кладемо в каструлю.

3. Коли вода закипить, знімаємо велику каструлю з вогню і ставимо на неї маленьку так, щоб на шоколад не потрапила вода. Розмішуючи до однорідності. Даємо охолонути.

4. В іншій мисці збиваємо 3 яйця і 130 г цукру. Додаємо шоколадну суміш, розмішуємо. Всипаємо борошно, просіяне з розпушувачем і ретельно перемішуємо.

5. В окремій мисці збиваємо вершковий сир, 2 яйця, 70 г цукру.

6. Змащуємо маслом форму для випічки. Виливаємо шоколадне тісто, залишивши пару столових ложок.

7. Зверху кладемо сирне тісто, не змішуючи.

8. Зверху викладаємо шоколадне тісто. Виделкою робимо мармуровий візерунок.

9. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслів.