Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

120 г баклажанів

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: як зрозуміти, чи має законну силу повістка, яку вам вручають Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова
Показати ще

1 ч. л. борошна

зелена цибуля за смаком

20 г шпинату

4 ст. л. рослинного масла

1 помідор

зелений салат за смаком

сіль за смаком

1 солодкий перець

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо кружечками баклажани. Кожен занурюємо в борошно і обсмажуємо в гарячому рослинному маслі.

2. Нарізаємо зелену цибулю, шпинат, болгарський перець, петрушку і помідори. Солимо і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.

3. Далі викладаємо баклажани у форму для запікання. Заливаємо обсмаженою овочевою сумішшю і готуємо в духовці протягом 10-15 хвилин. Подаємо в холодному вигляді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного кексу з яйцями.