Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе лосося

Популярні новини зараз
Тільки цього не вистачало: на Землю летить астероїд розміром із Ейфелеву вежу Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Невдовзі люди почнуть масово вмирати: в ООН зробили тривожний прогноз
Показати ще

3 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. білого сухого вина

1 ч. л. бальзамічного оцту

1 ст. л. кунжутного насіння

2 ч. л. цукрової пудри

Приготування:

1. Змішуємо соєвий соус, вино, оцет і одну ложку цукрової пудри. Підігріваємо, поки пудра повністю не розчиниться. Охолоджуємо.

2. Лосося нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо соусом, маринуємо пів години.

3. Далі виймаємо філе з соусу, обсушуємо і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

4. В маринад додаємо ще одну ложку цукрової пудри, нагріваємо на повільному вогні, поки він не загусне. Обмазуємо філе і посипаємо його кунжутом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крему "Рафаелло".