Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше
Показати ще

¾ склянки води

1 яйце

сіль за смаком

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Замішуємо всі інгредієнти в тісто. Гарненько розкачуємо.

2. Далі видавлюємо склянкою кружечки з тіста. На середину кожного кладемо начинку.

3. Акуратно з'єднуємо краї. Варимо вареники в підсоленій воді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в соусі теріякі.