Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців Тарифний нокаут: яка з комунальних послуг подорожчає одразу на 70% Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Показати ще

250 мл кефіру

1 ч. л. розпушувача

200 г сосисок

200 г сиру

сіль за смаком

2 яйця

Приготування:

1. Натираємо сир на крупній тертці. Сосиски нарізаємо тонкими кружечками.

2. Яйця, кефір, 1/3 ч. л. солі збиваємо до однорідності. Додаємо розпушувач і борошно, перемішуємо, щоб не було грудок.

3. Додаємо сир і сосиски і ретельно перемішуємо. Кладемо тісто у форму, змащену маслом.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 35-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт українських вареників.