Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгредієнти:

2 апельсина

115 г маргарину

115 г цукру

Популярні новини зараз
Обладнання зламалося: в "Укренерго" заявили, що вимкнення світла будуть довшими Мобілізація чоловіків після 60 років: в Україні знову піднімають болюче питання Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Виплати ВПО змінюються: що чекає переселенців з 1 серпня
Показати ще

2 яйця

3 ч. л. розпушувача

175 г манної крупи

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо глибоку форму маргарином.

2. Збиваємо кубики апельсинів в кухонному комбайні і відкладаємо.

3. Збиваємо маргарин і цукор в мисці до легкої і однорідної консистенції. Змішуємо в яйцях, а потім додаємо розпушувач і манну крупу. Перемішуємо, щоб об'єднати.

4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і ставимо в духовку. Після перших 10 хвилин опускаємо температуру печі до 170 ° і запікаємо ще 40 хвилин або до тих пір, поки пиріг не стане золотисто-коричневим зверху.

5. Виймаємо пиріг з духовки і даємо охолонути у формі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт корисних млинчиків з висівок всього за 10 хвилин.