Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 буряк

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 29 жовтня: стосунки тельців, проблеми левів та успіх водоліїв Ухилянтів шукатиме не лише ТЦК: українців попередили про посилення мобілізації Легалізація "бусифікації": адвокат попередив про нові законодавчі "сюрпризи" Українців попередили про складну зиму: під загрозою – чотири області
Показати ще

600 г курки

4 картоплі

200 г капусти

1 головка цибулі

2 моркви

4 зубчики часнику

сметана за смаком

1 ст. л. томатної пасти

Приготування:

1. Курку поділяємо на частини і варимо. Солимо бульйон.

2. Коли вода закипить додаємо нарізану картоплю.

3. Буряк і моркву натираємо на тертці. Цибулю дрібно ріжемо. Подрібнюємо часник. Далі обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5 хвилин. Додаємо томатну пасту.

4. Шаткуємо й додаємо в бульйон капусту.

5. Коли картопля стане м'якою, додаємо заправку, залишаємо ще на 3-5 хвилин.

6. При подачі на стіл додаємо сметану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою.