Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г печінки

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

3 ст. л. борошна

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

1 ст. л. сметани

½ ч. л. солі

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.

2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.

3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.