Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

400 г червоної квасолі

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

100 г філе тунця

50 г червоної цибулі

100 г руколи

50 мл оливкової олії

4 зубчики часнику

1 лимон

1 л курячого бульйону

250 г яєчної локшини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Готову квасолю змішуємо з подрібненою червоною цибулею, руколою, тиском часником, оливковою олією, лимонним соком і шматочками тунця.

2. Варимо яєчну локшину до стану альденте, воду зливаємо.

3. У глибокій сковороді розігріваємо курячий бульйон, кладемо туди локшину і квасолю з тунцем. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 2 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячої буженини.