Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8

Склад:

150 г печива

75 р масла

75 г цукру

Популярні новини зараз
Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

1 х 397 г згущеного молока

1 ч. л. екстракту ванілі

300 мл вершків

3 маленьких стиглих банана, нарізаних

50 г темного шоколаду

Приготування:

1. Викладаємо основу глибокого противеня товщиною 20 см папером для випічки.

2. Щоб зробити основу, кришимо печиво до дрібних крихт і плавим масло на повільному вогні. Змішуємо суміш. Викладаємо ложкою в основу противеня. Поміщаємо в холодильник на 15 хвилин.

3. Щоб зробити начинку, нагріваємо масло і цукор в маленькій антипригарній каструлі і перемішуємо на повільному вогні. Доводимо згущене молоко до кипіння, помішуючи, протягом 2-3 хвилин. Додаємо ваніль. Тримаємо в холодильнику не менше 1 години.

4. Вершки збиваємо в мисці до появи м'яких піків.

5. Распологаем скибочки банана поверх іриски. Зливаємо або наливаємо вершки зверху. Залишаємо в холодильнику на годину.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт супу з сочевицею і беконом.