Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

15 мл оливокового масла

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

2 головки цибулі

15 г цукру

спеції за смаком

600 г яловичини

4 французьких багета

100 г сиру

Приготування:

1. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо 10 хвилин.

2. Знімаємо кришку і насипаємо цукор, готуємо 5 хвилин. Приправляємо і відставляємо в сторону.

3. Розігріваємо сковороду-гриль і кладемо 4 стейка. Готуємо 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Посипаємо спеціями і нарізаємо смужками.

4. Розрізаємо вздовж 4 невеликих багета і розподіляємо м'ясо і цибульну суміш між ними на нижніх частинах.

5. Зверху посипаємо сиром, накриваємо 2 половинками. Подаємо з гірчицею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.