Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

15 мл оливокового масла

Популярні новини зараз
Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Перші снігопади: українців попередили про погоду Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше
Показати ще

2 головки цибулі

15 г цукру

спеції за смаком

600 г яловичини

4 французьких багета

100 г сиру

Приготування:

1. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо 10 хвилин.

2. Знімаємо кришку і насипаємо цукор, готуємо 5 хвилин. Приправляємо і відставляємо в сторону.

3. Розігріваємо сковороду-гриль і кладемо 4 стейка. Готуємо 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Посипаємо спеціями і нарізаємо смужками.

4. Розрізаємо вздовж 4 невеликих багета і розподіляємо м'ясо і цибульну суміш між ними на нижніх частинах.

5. Зверху посипаємо сиром, накриваємо 2 половинками. Подаємо з гірчицею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.