Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1 солоний огірок

500 г свинини

2 ст. л. волоських горіхів

1 пучок зелені

3 ст. л. майонезу

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.

2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірок, додаємо часник, горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.

3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром додаємо соус.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо протягом 20-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.