Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 курячі грудки

Популярні новини зараз
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
Показати ще

100 г сиру

4 шинки

100 г борошна

50 г панірувальних сухарів

1 яйце

4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Трохи відбиваємо куряче філе, щоб в товщину воно становило близько 0,5 см. На кожну кладемо по скибочці шинки і сиру. Перчимо і солимо за смаком. Далі з'єднуємо з допомогою дерев'яних шпажок.

2. В одну тарілку насипаємо борошно, в іншу збите яйце, в третю панірувальні сухарі. Обвалюємо м'ясо спочатку в борошні, потім в яйці і нарешті в сухарях. Смажимо на олії з двох сторін. Робимо це на повільному вогні і під кришкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєць зі шпинатом.