Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кролик

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 23 грудня: фінанси Тельців, увага Левам та бажання змін у Водоліїв Блокують всі картки – від пенсійної до зарплатної: боржників за комуналку позбавляють шансу на виживання В Україні різко подорожчає пальне: загроза дефіциту та стрибок цін В українських школах продовжили зимові канікули: де діти відпочиватимуть довше
Показати ще

6 шт. чорносливу

700 мл рожевого сухого вина

15 шт. чорного дущистого перцю горошком

2 стебла розмарину

70 г дижионской гірчиці

щіпка солі

2 ст. л. топленого масла

Приготування:

1. Поділяємо кролика на порційні шматки. На дно каструлі кидаємо запашний перець горошком і розмарин.

2. Викладаємо кролика, ретельно змастивши кожен шматок гірчицею, а між шматками кладемо чорнослив і посипаємо листочками розмарину. Солимо, заливаємо вином.

3. Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Готуємо 30-40 хвилин, потім знімаємо кришку, викладаємо на кролика невеликі шматки вершкового масла і підрум'янюємо м'ясо близько 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєць зі шпинатом.