Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

150 г борошна

Популярні новини зараз
"З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці
Показати ще

½ ч. л. пекарського порошку

50 г какао

120 г вершкового масла

100 г коричневого цукру

1,5 ч. л. соди

1 яйце

1 ч. л. ванілі

125 мл сколотин

100 г зефіру

Приготування:

1. Просіваємо борошно, какао, пекарський порошок і соду в миску.

2. Окремо змішуємо масло і цукор, додаємо яйця, ваніль і пахту. З'єднуємо з сухими інгредієнтами і збиваємо цю суміш у міксері.

3. Ложкою викладаємо тісто на деко.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 7-8 хвилин.

5. Зефір змішуємо з 1 ч. л. теплої води і розігріваємо в мікрохвильовій печі 20 секунд. Перемішуємо до однорідної маси.

6. Далі між двома печивами намазуємо розплавлений зефір.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного пирога з вишнями.