Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 головки цибулі

Популярні новини зараз
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

500 г яловичої вирізки

300 г свіжих печериць

1 ст. л. гірчиці

3 ст. л. сметани

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

Приготування:

1. Яловичину нарізаємо впоперек волокон на пластинки шириною 5-6 см, відбиваємо, солимо і перчимо. Потім нарізаємо соломкою.

2. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки.

3. Додаємо борошно і постійно помішуючи, смажимо м'ясо ще 5-6 хвилин.

4. Печериці нарізаємо тонкими пластинками, а цибулю півкільцями. Розтоплюємо масло на сковороді і обсмажуємо цибулю до м'якості на невеликому вогні.

5. Додаємо печериці до цибулі і тушкуємо до повного випаровування рідини.

6. Печериці з'єднуємо з гірчицею і сметаною, заливаємо 2 склянками води і тушкуємо ще кілька хвилин. До соусу додаємо м'ясо і помішуючи, ставимо на маленький вогонь, хвилин на 25-30.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оладок з курячого філе.