Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Показати ще

1 яйце

200 г помідорів

30 мл оливкової олії

30 г томатної пасти

400 г стручкової квасолі

Приготування:

1. Обсмажуємо на сковороді цибулю з оливковою олією до золотистого кольору.

2. Додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори і томатну пасту.

3. Смажимо до однорідної маси.

4. Далі додаємо квасолю і трохи води. Солимо.

5. Тушкуємо все до готовності квасолі. Яйця збиваємо і заливаємо ними квасолю.

6. Тримаємо на вогні, поки не запекутся. При подачі перчимо та посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.