Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

3 головки цибулі

1 яйце

250 г сметани

сіль за смаком

50 мл томатного соку

Приготування:

1. Додаємо у фарш яйце, 2 подрібнені головки цибулі, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.

2. З цієї маси робимо невеликі кульки і викладаємо їх на деко, змащене маслом.

3. Для соусу обсмажуємо одну велику головку цибулі, заливаємо сметаною і додаємо томатний сік, сіль, перець за смаком. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Тефтелі заливаємо соусом, накриваємо деко фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.