Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячих крилець
200 мл соусу теріякі
кунжутне насіння за смаком
оливкова олія за смаком
Приготування:
1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.
2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.