Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячих крилець

Популярні новини зараз
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ "Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Показати ще

200 мл соусу теріякі

кунжутне насіння за смаком

оливкова олія за смаком

Приготування:

1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.

2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.