Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
Про штраф ТЦК розповість мобільний додаток: що вигадали для ухилянтів За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші Пекельна спека нарешті залишить територію України – які сюрпризи готує нам серпень Українці отримають рахунки за світло з несподіваними сумами: підвищення тарифу відчують не всі
Показати ще

100 г борошна

150 г цукру

Приготування:

1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.

2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.

3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.

4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.