Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах Українців змушують платити за повітря: як нова схема від комунальників залишає з пустим гаманцем Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок "Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
Показати ще

100 г борошна

150 г цукру

Приготування:

1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.

2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.

3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.

4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.