Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

6 курячих ніжок

Популярні новини зараз
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Показати ще

5 шт. картоплі

кріп за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю нарізаємо скибочками і кладемо рівномірно на деко.

2. Зверху кладемо промиту курячу гомілку.

3. Солимо і перчимо за смаком.

4. Ставимо в духовку на 1 годину при температурі 190-200 градусів.

5. Перед подачею прикрашаємо кропом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з овочами в густому соусі.