Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка цукру

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

3 яєчних білка

¾ ч. л. меленого кардамону

Приготування:

1. У великій мисці збиваємо міксером охолоджені білки в міцну піну. Потім, збиваючи, додаємо цукор і кардамон.

2. Далі перекладаємо білки в кондитерський мішок або викладаємо ложкою на деко невеликими купками.

3. Відправляємо на 60-90 хвилин в духовку, поки безе гарненько не підсохне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматних булочок з корицею.