Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

0,6 склянки цукру

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

5 яєць

0,899 склянки борошна

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. У невеликій мисці збиваємо міксером жовтки в міцну піну. Потім повільно додаємо цукор, залишивши 1,5 ст. л. Збиваємо, поки цукор не розчиниться. Далі присипаємо борошном і гарненько перемішуємо.

3. В іншій мисці збиваємо білки в міцну піну. Додаємо залишок цукру і знову добре збиваємо.

4. Далі акуратно вводимо білки в тісто, перемішуємо. Перекладаємо масу в кондитерський мішок.

5. Застеляємо деко пергаментом в 2 ряди видавлюємо довгі ковбаски, на відстані один від одного. Злегка присипаємо пудрою.

6. Ставимо в духовку приблизно на 14-16 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з овочами в густому соусі.