Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

0,6 склянки цукру

Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни
Показати ще

5 яєць

0,899 склянки борошна

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. У невеликій мисці збиваємо міксером жовтки в міцну піну. Потім повільно додаємо цукор, залишивши 1,5 ст. л. Збиваємо, поки цукор не розчиниться. Далі присипаємо борошном і гарненько перемішуємо.

3. В іншій мисці збиваємо білки в міцну піну. Додаємо залишок цукру і знову добре збиваємо.

4. Далі акуратно вводимо білки в тісто, перемішуємо. Перекладаємо масу в кондитерський мішок.

5. Застеляємо деко пергаментом в 2 ряди видавлюємо довгі ковбаски, на відстані один від одного. Злегка присипаємо пудрою.

6. Ставимо в духовку приблизно на 14-16 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з овочами в густому соусі.