Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г кокотейля з морепродуктів

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 22-28 липня для всіх знаків Зодіаку: вороги Тельців, радості Дів та ізоляція Скорпіонів Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми Уряд готує пенсіонерам несподіваний сюрприз: хто отримуватиме на 2 тисячі більше Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

100 г рису

соєвий соус за смаком

сіль за смаком

чорний перець за смаком

5 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для початку варимо рис.

2. Морепродукти обдаємо окропом. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді з маслом протягом 5-7 хвилин.

3. Зменшуємо вогонь. Вливаємо соєвий соус і тушкуємо протягом 5 хвилин.

4. Засипаємо рис. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного рису з фісташками.