Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути Доведеться звітувати за кожен переказ: кого банки візьмуть "на олівець" Як не переплачувати за газ в опалювальний сезон: одне правило врятує гаманець "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

паприка за смаком

1 апельсин

мускатний горіх за смаком

орегано за смаком

100 мл оливокового масла

200 г панірувальних сухарів

2 яйця

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо філе на шматки товщиною 1-1,5 см у вигляді стейків.

2. Злегка відбиваємо м'ясо. Натираємо сіллю і паприкою.

3. Кладемо в ємність, заливаємо апельсиновим соком. Додаємо мускатний горіх і орегано за смаком. Перемішуємо і придавлюємо м'ясо зверху.

4. Ставимо маринуватися на 40 хвилин у холодильник.

5. Далі дістаємо м'ясо. У мисці збиваємо 2 яйця. Тепер занурюємо м'ясо спочатку в яйце, потім в сухарі і кладемо на розігріту сковороду. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.