Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г броколі

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

400 г курячого філе

200 г сиру

200 г вершків

мелений мскатный горіх на кінчику ножа

4 склянки борошна

200 г вершкового масла

4 яйця

2 ст. л. цукру

сіль і перець за смаком

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для тіста топимо маслом, але не нагріваю його. Додаємо цукор, чайну ложку солі і змішуємо з 2 яйцями.

2. Борошно просіваємо і змішуємо з 2 яйцями.

3. Для начинки куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо до готовності.

4. Брокколі поділяємо на невеликі суцвіття.

5. Збиваємо яйця, вливаємо вершки. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо сир і ще раз добре перемішуємо.

6. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо в пласт. Вистилаємо їм форму, протикаємо виделкою, накриваємо папером і засипаємо бобами. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 5 хвилин.

7. Дістаємо з духовки, знімаємо папір та боби. Викладаємо курячу грудку і брокколі. Виливаємо заливку і відправляємо в духовку ще на 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.