Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. меду

Популярні новини зараз
Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

1 банка сметани

1 ч. л. соди

1 склянка цукру

2 яйця

2 склянки борошна

5 яблук

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо кубиками яблука. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, соду, погашену оцтом, корицю або мед. Всипаємо борошно, все добре збиваємо. Додаємо яблука і перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг до готовності. Посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії по-селянськи.