Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

100 г кокосової стружки

½ склянки цукру

40 г смаженого мигдалю

1,5 ч. л. розпушувача

¾ ч. л. цедри апельсина

¼ ч. л. солі

½ ч. л. соди

50 г вершкового масла

2 яйця

¾ склянки кокосового молока

1 ч. л. ванільного екстракту

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом 12 форм для мафінів.

2. Змішуємо борошно, какао, цукор, злегка подрібнений мигдаль, розпушувач, цедру, соду і сіль. В іншій мисці змішуємо кокосове молоко, яйця, розм'якшене вершкове масло і ваніль. З'єднуємо обидві суміші і добре перемішуємо.

3. Кладемо тісто в приготовану форму і випікаємо до готовності приблизно 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морепродуктами.