Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г цибулі

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

2 зубчики часнику

3 склянки курячого бульйону

450 г капусти броколі

2,5 склянки молока

0,3 склянки борошна

¼ ч. л. чорного перцю

230 г плавленого сиру

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. На середньому вогні розігріваємо каструлю і додаємо трохи олії. Додаємо подрібнену цибулю і часник і смажемо 3 хвилини. Додаємо бульйон і брокколі і доводимо до кипіння. Варимо 10 хвилин на середньому вогні.

2. У мисці змішуємо молоко і борошно. Додаємо в суп і готуємо помішуючи приблизно 5 хвилин, поки злегка не загусне. Перчимо і знімаємо з вогню.

3. Вмішуємо сир і перемішуємо поки він повністю не розплавиться.

4. Переливаємо третину або половину супу в блендер і подрібнюємо до стану пюре. Повертаємо в каструлю і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в сирному соусі.