Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порції: 4

Інгредієнти:

70 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого ПриватБанк блокує карти українців після цієї операції: "Платив роками за кожен місяць" Українці отримають рахунки за світло з несподіваними сумами: підвищення тарифу відчують не всі Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

1 ст. л. борошна

¾ л червоного сухого вина

1,5 кг яловичої вирізки

4 зубчики часнику

500 мл яловичого бульйону

суміш французьких трав за смаком

1 ст. л. коньяку

150 г копченого бекону

200 г цибулі-шалот

сіль за смаком

300 г свіжих грибів

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розігріваємо 50 г вершкового масла й обсмажуємо крупно нарізане м'ясо. Припудрюємо борошном і добре перемішуючи обсмажуємо. Заливаємо вином і даємо йому закипіти.

3. Додаємо бульйон і букет спецій.

4. Накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 2 години.

5. Кубики бекону підсмажуємо з цибулею і грибами та за 10 хвилин до закінчення приготування додаємо до м'яса.

6. Перед подачею додаємо бренді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних котлет.