Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г червоної сочевиці

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях
Показати ще

50 г манної крупи

½ штуки цибулі

3 ст. л. борошна

6 ст. л. оливкової олії

3 ст. л. води

2 ст. л. гірчиці

1 ч. л. меду

сіль і перець за смаком

1 ч. л. білого винного оцту

Приготування:

1. У киплячу воду засипаємо сочевицю і варимо 15 хвилин на повільному вогні. В кінці солимо.

2. Тим часом, тонкою струйкою у киплячу воду засипаємо манку у співвідношенні 50 г манки і 150 мл води. Варимо 3 хвилини, помішуючи, до загустіння манної крупи.

3. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Змішуємо сочевицю, манну крупу, цибулю, борошно, солимо і перчимо.

4. На розігріту з маслом сковороду ложкою викладаємо невеликі котлетки з тіста. Обсмажуємо з двох сторін до отримання золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кунжутного тістечка.