Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

Популярні новини зараз
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Показати ще

2 цукіні

2 червоних солодких перця

1 головка червоної цибулі

3 ст. л. соєвого соусу

2 огірка

3 ст. л. оливоквого масла

Приготування:

1. Нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 см баклажани, кабачки і огірки. Червону цибулю і перець нарізаємо тонкими півкільцями.

2. У добре розігріту сковороду наливаємо 3 ст. л. оливокового масла, даємо йому нагрітися і додаємо овочі. Постійно помішуємо, не даючи овочами пригоріти, і поливаємо соєвим соусом.

3. Подаємо з гарніром з рису.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт рулету з банановою начинкою.