Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку 1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо і нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після прожарювання додаємо дрібно рубану цибулю, м'ясо посипаємо борошном і все разом злегка підсмажуємо.

3. М'ясо складаємо в каструлю, заливаємо 2-3 склянками бульйону чи води, додаємо томатне пюре, лавровий лист, накриваємо кришкою і ставимо тушкувати на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо з смаженою або відварною картоплею, посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кунжутного тістечка.