Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
80 г гречаної крупи
100 г курячої грудки
25 г цибулі
45 г білих грибів
40 г солодкого перцю
250 мл грибного бульйону
15 г томатної пасти
Приготування:
1.Обсмажуємо на сковороді цибулю, перець, гриби та філе.
2. Додаємо гречку, потім трохи припускаємо, потім додаємо томатну пасту і заливаємо бульйоном.
3. Додаємо за смаком сіль, перець і готуємо приблизно 5 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо протягом 10-12 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з картоплею.