Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

80 г гречаної крупи

Популярні новини зараз
Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Обмеження водопостачання: українці можуть залишитись без життєво важливої ​​послуги "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Кріпосної", після удару по дитячій лікарні
Показати ще

100 г курячої грудки

25 г цибулі

45 г білих грибів

40 г солодкого перцю

250 мл грибного бульйону

15 г томатної пасти

Приготування:

1.Обсмажуємо на сковороді цибулю, перець, гриби та філе.

2. Додаємо гречку, потім трохи припускаємо, потім додаємо томатну пасту і заливаємо бульйоном.

3. Додаємо за смаком сіль, перець і готуємо приблизно 5 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо протягом 10-12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з картоплею.