Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 камбали

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

85 г борошна

3 ст. л. оливокового масла

морська сіль і перець за смаком

50 г вершкового масла

50 г каперсів

½ лимона

40 г петрушки

Приготування:

1. Занурюємо рибу в борошні, змішаної з сіллю і перцем.

2. Ставимо велику сковороду на сильний вогонь, виливаємо масло і чекаємо, поки воно нагріється. Кладемо рибу в масло. Залишаємо на 4 хвилини, до золотавої скоринки, потім перевертаємо і готуємо ще 4 хвилини.

3. Для олії з каперсів розігріваємо маленьку сковороду на середньому вогні, додаємо масло і чекаємо, поки воно почне пузиритися. Після цього помішуємо масло дерев'яною ложкою. Додаємо каперси, лимонний сік і нарізану петрушку. Постійно активно помішуємо суміш.

4. Коли риба буде готова, кладемо її на тарілку і поливаємо зверху гарячим маслом з каперсами і лимоном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаної паельї.