Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

1 стебло селери

Популярні новини зараз
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші
Показати ще

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.