Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг філе білої риби

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 серпня: фінанси тельців, міцність терезів та передчуття риб Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Показати ще

2 головки цибулі

4 помідора

80 г петрушки

50 мл білого сухого вина

50 мл оливокового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізані цибулю, помідори, петрушку. Додаємо сіль і перець. Тушкуємо все 30 хвилин.

2. Підготовлений соус розподіляємо по дну форми і викладаємо поверх нього рибу, заливаємо вином та оливковою олією, приправляємо спеціями і запікаємо протягом 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.