Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг філе білої риби

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 7-13 квітня для всіх знаків Зодіаку: Тільцям не позіхати, Дівам зібратися, Стрільцям ризикнути Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі Більше жодної готівки: українців чекають важливі зміни Українцям відключатимуть електроенергію: кому доведеться жити при свічках
Показати ще

2 головки цибулі

4 помідора

80 г петрушки

50 мл білого сухого вина

50 мл оливокового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізані цибулю, помідори, петрушку. Додаємо сіль і перець. Тушкуємо все 30 хвилин.

2. Підготовлений соус розподіляємо по дну форми і викладаємо поверх нього рибу, заливаємо вином та оливковою олією, приправляємо спеціями і запікаємо протягом 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.