Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г печінки

Популярні новини зараз
Тільки цього не вистачало: на Землю летить астероїд розміром із Ейфелеву вежу Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги
Показати ще

1 склянка борошна

½ склянки молока

2 моркви

1 яйце

2 головки цибулі

1 головка часнику

150 г майонезу

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Пропускаємо через м'ясорубку свинячу або яловичу печінку, додаємо яйце, молоко, сіль і борошно. Розкачуємо фарш у млинці і обсмажуємо.

2. Для начинки обсмажуємо моркву, натерту на крупній тертці цибулю. Роздавлюємо часник, змішуємо з майонезом.

3. Кожен млинець намазуємо сумішшю чеснока і майонезу, зверху кладемо моркву з цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананів в клярі.