Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г темного шоколаду
50 г вершкового масла
3 яйця
25 г борошна
85 г цукрової пудри
Приготування:
1. Шоколад ламаємо на шматочки і протягом 10 хвилин топимо в пароварці. Додаємо до шоколаду вершкове масло і перемішуємо до однорідності.
2. Білки відділяємо від жовтків, збиваємо білки в густу піну. В іншій ємності збиваємо жовтки з цукром до одержання густої маси світлого кольору. Акуратно додаємо в масу збиті білки, а потім шоколадну суміш і борошно.
3. Тісто розкладаємо по 4 змазаним маслом формочках об'ємом 150 мл. Кожну з них накриваємо кружечком пергаменту і ставимо у велику миску пароварки.
4. Випікаємо протягом 30 хвилин. Готовність перевіряємо за допомогою зубочистки.
5. Відокремлюємо пудинг від стінок формочки і викладаємо догори дном на порційну тарілку.
6. За бажанням прикрашаємо вершками і ягодами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тофу і овочами.