Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¼ склянки оливкової олії

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

2 жовтих солодких перця

2 червоних солодких перця

2 помаранчевих солодких перця

1 головка цибулі

4 зубчики часнику

1 ст. л. сушеного орегано

1 ст. л. цукру

5 помідорів

сіль і перець за смаком

½ склянки листя базиліка

лимонний сік за смаком

Приготування:

1. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками. Помідори очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками.

2. Добре розігріваємо оливкову олію на середньому вогні в сковороді. Додаємо нарізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини до рум'яного кольору.

3. До цибулі додаємо перець, перемішуємо і обсмажуємо 4-5 хвилин до м'якості. Перці повинні бути злегка хрусткими всередині.

4. Додаємо подрібнений часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.

5. Злегка солимо, додаємо цукор і орегано. Обсмажуємо 1 хвилину.

6. Додаємо помідори і смажимо ще хвилину.

7. Вимикаємо вогонь і додаємо базилік. Злегка перчимо. Перед подачею збризкуємо лимонним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт форелі на пару з журавлино-медовим соусом.