Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

35 г фунчозы

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять
Показати ще

150 г креветок

150 г цукіні

50 г солодкого перцю

2 печериці

1 зубчик часнику

2 ст. л. соєвого соусу

½ ч. л. оливкової олії

Приготування:

1. Нарізаємо цукіні і перець соломкою, гриби нарізаємо на пластини.

2. Обсмажуємо овочі на оливковій олії.

3. Креветки варимо, додаємо до овочів.

4. Вливаємо соєвий соус і видавлюємо часник через часникодавку. Тушкуємо ще 6-7 хвилин.

5. Суху фунчозу замочуємо в окропі 4 хвилини, потім промиваємо холодною водою і додаємо до овочів креветки. Перемішуємо.

6. Тушкуємо 2 хвилини. При подачі посипаємо кунжутом і свіжою зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найкращого шоколадного фондана.